library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

31.08.2018

Шановні колеги, дорогі студенти!

Шановні колеги, дорогі студенти! 1 вересня гостинно відчиняють двері усі заклади освіти держави, адже освіта дає можливість знайти себе в сучасному світі, стати справжнім патріотом України. Для того, щоб будувати нову країну, кожен її громадянин має бути професіоналом своєї справи, відповідальним, чесним. Тож, здобувайте знання, вдосконалюйте себе, розвивайтеся. А колектив Наукової бібліотеки намагатиметься зробити усе можливе, щоб підтримати вас у цьому.

31.08.2018

Шановні студенти Національного університету «Острозька академія»! Повідомляємо, що проведення ознайомчих лекцій в Науковій бібліотеці для студентів перших курсів буде здійснюватись за таким графіком ->

Шановні студенти Національного університету «Острозька академія»! Повідомляємо, що проведення ознайомчих лекцій в Науковій бібліотеці для студентів перших курсів буде здійснюватись за графіком .

30.08.2018

Шановні студенти, у зв'язку з початком нового навчального року у відділі абонементу Наукової бібілотеки НаУОА буде проводитися видача літератури.

Шановні студенти, у зв'язку з початком нового навчального року у відділі абонементу Наукової бібілотеки НаУОА буде проводитися видача літератури.

20.08.2018

Рекомендуємо книгу Чарлза Дахіґґа — відомого журналіста, випускника Гарвардської школи бізнесу та Єльського коледжу, лауреата Пулітцерівської премії. “Кмітливіші, швидші, кращі”— його друга книга, і вже за три тижні...

Рекомендуємо книгу Чарлза Дахіґґа — відомого журналіста, випускника Гарвардської школи бізнесу та Єльського коледжу, лауреата Пулітцерівської премії. “Кмітливіші, швидші, кращі”— його друга книга, і вже за три тижні після виходу друком у березні 2016 року вона досягла перших місць серед бестселерів The New York Times.

02.07.2018

Графік роботи Наукової бібліотеки НаУОА під час канікул

Колектив Наукової бібліотеки НаУОА вітає своїх користувачів із завершенням навчання. Бажаємо всім гарного та яскравого відпочинку. Просимо Вас звернути увагу на те, що у літній період Наукова бібліотека обслуговуватиме користувачів за таким графіком:

Понеділок – Четвер – з 9.00 до 17.00 год.
П’ятниця – з 9.00 до 16.00 год.
Субота, Неділя – вихідний.

22.06.2018

22 червня 1941 року було порушено Радянсько-німецький пакт про ненапад і Німеччина почала війну проти Радянського Союзу.

22 червня 1941 року було порушено Радянсько-німецький пакт про ненапад і  Німеччина почала війну проти Радянського Союзу - на фронті шириною 3 тисячі кілометрів чотири групи армій загальною чисельністю 157 дивізій і 12 бригад розгорнули наступ в трьох напрямках. Цього ж дня війну СРСР оголосили Італія і Румунія.

20.06.2018

Статтю про Наукову бібліотеку Національного університету “Острозька академія” виставлено на сайті «Української бібліотечної енциклопедії» (УБЕ)

Маємо гарну звістку - статтю про Наукову бібліотеку Національного університету “Острозька академія” виставлено на сайті «Української бібліотечної енциклопедії» (УБЕ).

15.06.2018

90 років від дня народження Сергія Петровича Плачинди (або за творчим псевдонімом – Сергій Кожухар)

18 червня — 90 років від дня народження Сергія Петровича Плачинди (або за творчим псевдонімом – Сергій Кожухар) – відомого українського літератора, публіциста, літературного критика.

06.06.2018

Щорічно 6 червня в Україні відзначається День журналіста

Це професійне свято робітників засобів масової інформації було започатковане Указом Президента України № 251/94 від 25 травня 1994 року в честь прийняття Союзу журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів.

01.06.2018

Щорічно 1 червня в Україні та в цілому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини

Про необхідність захисту дітей заговорили ще на початку 20 століття. 26 листопада 1924 року П'ятою Асамблеєю Ліги Націй в Женеві була прийнята Женевська декларація прав дитини. Вона складалася з п'яти основних положень, націлених проти дитячої праці та рабства, торгівлі дітьми та проституції неповнолітніх. Документ закликав керуватися положеннями декларації для захисту дітей та покращення їх добробуту.