library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

18.10.2013

Презентовано монографію Юрія Миненка «Зри сія знаменія княжате славного». Геральдична поезія в українському бароко

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відбулась презентація монографії кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри української мови і літератури Юрія Васильовича Миненка «Зри сія знаменія княжате славного» (Геральдична поезія в українському бароко).

15.10.2013

Україна – козацька держава!

14-го жовтня, в Україні святкують День українського козацтва. Це свято було встановлене враховуючи історичне значення і заслуги козацтва у створенні української державності та вагомий внесок у процес сучасного державотворення. День Українського козацтва збігається з одним із найвеличніших християнських свят – Покрови Пречистої Богородиці, яке особливо шанували й самі козаки.

08.10.2013

Презентація монографії Юрія Миненка

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію монографії кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри української мови і літератури Юрія Васильовича Миненка «Зри сія знаменія княжате славного» (Геральдична поезія в українському бароко). Презентація відбудеться у середу, 16 жовтня, о 14.00 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».

02.10.2013

Виставка книг до Міжнародного дня музики

Щорічно, у перший день жовтня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музики. Це свято було встановлене рішенням ЮНЕСКО з ініціативи композитора Дмитра Шостаковича. Вперше Міжнародний день музики відзначався 1 жовтня 1975 року.

01.10.2013

Вітаємо колег з Днем народження Острозької академії

Сьогодні Національний університет «Острозька академія» святкує свій День народження! З нагоди свята, колектив Наукової бібліотеки вітає усіх студентів, викладачів та працівників нашої альма-матер та бажає Вам міцного здоров’я, благополуччя і процвітання! Нехай здійснюються усі Ваші життєві плани, задуми та мрії, а творче натхнення і незламний оптимізм супроводжують усі Ваші починання. Щастя, успіху та удачі Вам і нашій альма-матер!

30.09.2013

Наукова бібліотека отримала у подарунок унікальну колекцію книг

Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» отримала у подарунок унікальну колекцію книг від Ольги Матули (США), серед яких повне видання творів Тараса Григоровича Шевченка у чотирнадцяти томах, видане в Чикаго у 1959-1961 рр.

30.09.2013

Вітаємо колег з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Вітаємо Вас з Всеукраїнським днем бібліотек. Це свято відзначається в Україні щорічно 30 вересня, і свідчить про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

25.09.2013

Благодійна акція «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині радість!»

Шановні студенти та викладачі! Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» пропонує Вам долучитись до благодійної акції «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині радість!», яка триватиме до 13 грудня 2013 року.

25.09.2013

Оголошуємо фотоконкурс «Бібліотека очима читача»

Шановні студенти та викладачі! Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» у рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек оголошує фотоконкурс «Бібліотека очима читача».

24.09.2013

Наукова бібліотека запрошує на екскурсію

Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» відкриває двері у таємниці роботи: до Всеукраїнського дня бібліотек пропонує екскурсію для всіх охочих дізнатися, як працюють бібліотекарі.