library
Головна » Бібліотека » Новини » Тестовий доступ до ресурсів ProQuest Dissertations & Theses A&I та EastView

Тестовий доступ до ресурсів ProQuest Dissertations & Theses A&I та EastView

15.10.2014

З 12 жовтня по 12 листопада у Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відкрито тестовий доступ до найповнішої повнотекстової колекції докторських (PhD) і магістерських дисертації у світі ProQuest Dissertations & Theses A&I, що індексує приблизно 3.5 млн. дисертацій, понад 1.5 млн. з яких – доступні для завантаження у форматі PDF.

Крім цього, Ви можете скористатись тестовим доступом до бази даних EastView, яка містять широкий спектр інформаційних ресурсів з різних регіонів світу – це «Наукові журнали гуманітарного та природничого профілю»; «Вісники Московського університету»; «Журнали Росії з питань педагогіки та освіти»; «Бібліотечна справа та інформаційне обслуговування»; «Офіційні видання органів державної влади РФ»; «Видання з природничих і технічних наук»; «Журнали Росії з питань економіки та фінансів»; «Статистичні видання Росії та країн СНД»; преса Росії («Центральна преса Росії» і «Регіональні газети Росії»); база даних міжнародних ЗМІ «World News Connection» англійською мовою; Бібліографічна база даних «Російська національна бібліографія» та ін. Вільний он-лайн доступ до БД EastView здійснюється з 15 жовтня по 15 листопада 2014 року.

Доступ до ресурсів ProQuest Dissertations & Theses A&I та БД EastView можна отримати перейшовши за посиланням: http://lib.oa.edu.ua/resources/test-access

Вдалого тестування!