library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

23.09.2013

Відбулась презентація навчального посібника Ольги Кривицької «Економіка підприємства»

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відбулась презентація навчального посібника «Економіка підприємства» під грифом Міністерства освіти і науки України.

16.09.2013

Виставка книг до Дня українського кіно

Запрошуємо усіх відвідати виставку книг, приурочену до Дня українського кіно, що проходить у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».

10.09.2013

Зміни в режимі роботи Наукової бібліотеки

Шановні відвідувачі Наукової бібліотеки! Повідомляємо, що з 01 вересня 2013 року режим роботи бібліотеки змінено.

10.09.2013

130 років від дня народження Дмитра Донцова

У читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія» проходить книжкова експозиція присвячена 130-річчю від Дня народження Дмитра Донцова – видатного українського політичного мислителя, літературного критика, публіциста, громадського та політичного діяча, засновника інтегрального націоналізму.

06.09.2013

Виставка книг до Міжнародного дня письменності

У читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія” відкрито виставку книг, приурочену до Міжнародного дня письменності.

28.08.2013

Україна незалежна

24 серпня 1991 р. абсолютною бльшістю депутатів Верховної Ради УРСР було прийнято Акт проголошення незалежності України. Тим само було покладено край юридичному існуванню Української Радянської Соціалістичної Республіки. На геополітичній карті світу з’явилась нова самостійна держава – Україна.

21.06.2013

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

У читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія” відкрито виставку книг, приурочену до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

07.06.2013

День журналіста України

Щорічно, 6 червня українські журналісти відзначають своє професійне свято. Саме цього дня у Брюсселі, Національний союз журналістів України був прийнятий до світової організації професійних працівників засобів масової інформації – Міжнародну федерацію журналістів.

30.05.2013

Презентація книги Миколи Бендюка “Графиня Антоніна Блудова та Остріг”

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію книги відомого краєзнавця, художника-реставратора, мистецтвознавця, історика та колекціонера Миколи Миколайовича Бендюка “Графиня Антоніна Блудова та Остріг”. Презентація відбудеться у четвер, 6 червня, о 15.30 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія”.

28.05.2013

Книжкова експозиція до Дня слов’янської писемності і культури

У читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія” відкрито книжкову експозицію, приурочену до Дня слов’янської писемності і культури.