library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

07.02.2017

Відкрито тестовий доступ до повнотекстових ресурсів EBSCOhost Research Databases Academic Search Premier

Користувачам Наукової бібліотеки Національного університету "Острозька академія" упродовж місяця відкрито тестовий доступ до ресурсів повнотекстових академічних журналів Academic Search Premier, що охоплюють основні області академічних досліджень.

19.01.2017

Запрошуємо долучитися до акції БФ «Бібліотечна країна»

Наукова бібліотека НаУОА в рамках акції, що проводить благодійний фонд «Бібліотечна країна» – офіційний партнер УБА – запрошує долучитися до акції «Подаруй книги рідній бібліотеці».

28.12.2016

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Колектив Наукової бібліотеки щиро вітає студентів, професорсько-викладацький склад, співробітників НаУОА, своїх колег та партнерів із прийдешнім новоріччям та Різдвом Христовим.

28.12.2016

Графік роботи Наукової бібліотеки НаУОА на період канікул

Колектив Наукової бібліотеки НаУОА з радістю вітає своїх користувачів із завершенням першого семестру. Бажаємо усім гарного відпочинку та веселих свят. Сподіваємося, що ви використаєте вільний час із максимальною користю для себе та вашого інтелектуального розвитку і повернетеся у стіни альма-матер з новими силами та добрим настроєм.

04.11.2016

Анонс: відбудеться презентація нового бестселера Кена Робінсона — “Школа майбутнього”

Запрошуємо на презентацію світового бестселера — книги "Школа майбутнього" Кена Робінсона, що цьогоріч вийшла друком в Україні.

25.10.2016

Семінар: LitPro - система управління методичним забезпеченням та літературою НаУОА

В рамках тижня відкритого доступу 26 жовтня о 15.30 відбудеться семінар “Система управління методичним забезпеченням та літературою LitPro НаУОА”. Запрошуємо науково-педагогічних працівників, лаборантів кафедр та всіх охочих.

19.10.2016

Скайп-зустріч із колективом НБУ для дітей

18 жовтня відбулася скайп-зустріч із колективом Наукової бібліотеки України для дітей на тему: "Острозька академія — перлина України" присвячена 440 річниці заснування університету.

30.09.2016

Вітання з днем бібліотекаря

Шановні колеги!
Щиро вітаю Вас із професійним святом!!!
Бажаю теплих та затишних робочих місць, хорошого позитивного робочого настрою, дружньої атмосфери у робочому колективі та вдячних читачів. А ще - креативних думок, свіжих ідей, натхнення та бажання у їх здійсненні.
З повагою, Юрій Коцюк

21.09.2016

Війна без прикрас: “370 днів у камуфляжі”

20 вересня у Науковій бібліотеці відбулася презентація книги Петра Солтиса “370 днів у камуфляжі (записки артилериста)”, що побачила світ у видавництві Острозької академії. Щоденник, — так характеризує свою працю сам автор. Гортаючи сторінки книги, читач має можливість зануритися у солдатський побут та військові будні АТО. Прямота висловлювання, уважність до деталей, простота фактажу, — усе це дозволяє побачити зворотний бік медалі бойових дій на сході України, який, почасти, кардинально відрізняється від того, що показують ЗМІ.

16.09.2016

Фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки»: запрошуємо до участі

Найбільша онлайн-енциклопедія — Вікіпедія — оголошує конкурс “Вікі любить пам'ятки”. Його мета — зібрати світлини кожної пам'ятки архітектури, археології, історії,культури та всіх інших видів, що охороняються державою. Взяти участь у конкурсі може кожен охочий. Фотографуйте об'єкти культурної спадщини та завантажуйте їх у Вікісховище до 30 вересня 2016 року.