library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

09.03.2017

Запрошуємо на презентацію світових бестселерів від видавництва «Літопис»

Наукова біблотека НаУОА спільно з видавництвом «Літопис» запрошує на презентацію освітніх бестселерів Кена Робінсона, Лу Ароніки «Школа майбутнього» та Дж. Т. Ґатто – «Вчитель 2.0», «Зброя масового навчання», «Прихована історія американської освіти», «Прихована програма обов՚язкової шкільної освіти».

09.03.2017

Цікаво про Шевченка: до дня народження Кобзаря

9 березня культурна спільнота згадує день народження Тараса Шевченка (1814 – 1861). Про життя і творчість поета, здається, знає практично все навіть школяр. Наукова бібліотека Острозької академії сьогодні пропонує читачам добірку цікавих фактів, пов'язаних із біографією Кобзаря.

06.03.2017

Увага! Відкрито тестовий доступ до електронної версії журналу "Foreign Affairs"

Наукова бібліотека Національного університету “Острозька академія” пропонує скористатися можливістю тестового доступу до електронної версії журналу "Foreign Affairs".

05.03.2017

Сьогодні Маркесу виповнилося б 90

6 березня виповнюється 90 років із дня народження Ґабріє́ля Хосе́ де ла Конкордія Ґарсі́я Ма́ркеса — одного з найвизначніших письменників Латинської Америки ХХ століття, колумбійського прозаїка, журналіста, видавця і політичного діяча; лауреата Нобелівської премії з літератури (1982).

03.03.2017

До дня народження українського Езопа

Із творчістю Леоніда Глібова, знаменитого українського байкаря, проникливого лірика і видатного дитячого поета, автора пісні “Журба”, що з легкої руки Миколи Лисенка стала народною: “Стоїть гора високая, попід горою гай...”, знайомий практично кожен наш співвітчизник. Сьогодні, до дня народження українського Езопа, ми підібрали вам кілька маловідомих фактів із його життя.

01.03.2017

“Хутором до Європи”: в Науковій бібліотеці відкрилася фотовиставка Олександра Харвата

У Науковій бібліотеці Острозької академії відбулося відкриття виставки світлин рівненського фотохудожника Олександра Харвата. Гості — студенти, викладачі та працівники університету — мали змогу не тільки переглянути експозицію, а й ближче познайомитися із автором та більше дізнатися про його життєвий шлях, світогляд та плани на майбутнє.

28.02.2017

Нічний абонемент повертається: версія 2.0

Із першого дня березня Наукова бібліотека НаУОА пропонує своїм користувачам унікальну можливість не гаяти дорогоцінні хвилини весняних днів у стінах читальних залів, а готуватися до занять в атмосфері домашнього затишку.

21.02.2017

Новий тестовий доступ: база ВД “Грєбєнніков”

Наукова бібліотека Острозької академії за підтримки проекту ElibUkr пропонує своїм користувачам тестовий доступ до бази ВД “Грєбєнніков”.

20.02.2017

До уваги викладачів НаУОА!

21-23 лютого о 15:30 Наукова бібліотека запрошує викладачів Острозької академії на тренінг “Депонування наукових праць до університетського репозитарію”, що проходитиме в аудиторії №21.

15.02.2017

Презентація ІТ-проекту Technology Nation

Наукова бібліотека запрошує студентів НаУОА та усіх, кого цікавить програмування, на презентацію освітнього ІТ-проекту Technology Nation. Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування. Курс можуть пройти усі охочі, навіть не маючи спеціальних технічних навичок.