library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

11.12.2014

Тестовий доступ до бази даних HeinOnline

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відкрито тестовий доступ до найбільшої у світі бази даних правових досліджень HeinOnline, який триватиме до 31 січня 2015 року.

28.11.2014

У Науковій бібліотеці презентували підручник «Медична психологія»

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» презентували підручник «Медична психологія» за загальною редакцією доктора психологічних наук, професора С. Д. Максименка. Презентація відбулась за участю кандидата медичних наук С. М. Загороднього та кандидата психологічних наук У. І. Нікітчук.

24.11.2014

Виставка книг до Дня пам’яті жертв голодоморів

Щорічно, кожної четвертої суботи листопада в Україні вшановують пам’ять жертв голодоморів. Поминальний день запроваджено згідно з указом Президента України від 26 листопада 1998 року з метою вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, який став однієї з найтрагічніших сторінок в історії України.

18.11.2014

Тестовий доступ до ресурсів JSTOR

Фундація eIFL.net та координатор її програм в Україні – Асоціація «Інформатіо-Консорціум» повідомляють про відкритий тестовий доступ до електронних ресурсів Консорціуму JSTOR, який триватиме до 27 грудня 2014 року. Доступ здійснюється за програмою EIFL-Licensing.

13.11.2014

Виставка книг до Дня української писемності та мови

У читальній залі Наукової бібліотеки відкрито тематичну виставку книг, приурочену до Дня української писемності та мови – свята, що традиційно відзначається у день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця – послідовника творців слов’янської азбуки Кирила та Мефодія.

12.11.2014

Семінар на тему «Роль інформаційно-комунікаційних технологій у наданні бібліотечних послуг»

19 листопада 2014 року, о 15.30 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія» відбудеться семінар на тему: «Роль інформаційно-комунікаційних технологій у наданні бібліотечних послуг». До участі у семінарі запрошуються студенти та викладачі, а також усі кому цікаві актуальні питання впровадження сучасних інноваційних технологій у роботу вузівських бібліотек.

10.11.2014

Презентація підручника «Медична психологія»

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію підручника для студентів вищих навчальних закладів за загальною редакцією академіка Сергія Дмитровича Максименка під назвою «Медична психологія». Презентація відбудеться у середу, 12 листопада, о 13.55 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».

03.11.2014

Презентовано навчальний посібник Романа Бойка «Історія світової релігієзнавчої думки»

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» презентували навчальний посібник кандидата історичних наук Романа Юрійовича Бойка під назвою «Історія світової релігієзнавчої думки».

28.10.2014

70 років з дня визволення України від фашистських загарбників

У читальній залі Наукової бібліотеки проходить тематична виставка книг, присвячена 70-річчю від дня визволення України від фашистських загарбників. На виставці представлені видання у яких відображається перебіг ключових стратегічних наступальних операцій, а також розповідається про героїзм воїнів та командуючих фронтами і арміями, які брали участь у визволені України в 1942 – 1944 роках.

23.10.2014

Презентація навчального посібника «Історія світової релігієзнавчої думки»

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію навчального посібника кандидата історичних наук Романа Юрійовича Бойка під назвою «Історія світової релігієзнавчої думки». Презентація відбудеться у середу, 29 жовтня, о 15.30 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».