library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

02.04.2014

205-річчя від дня народження Миколи Гоголя

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відкрито тематичну виставку книг, приурочену до 205-ї річниці від дня народження Миколи Васильовича Гоголя – російського та українського письменника, драматурга, поета, критика, публіциста, визнаного класика української та російської літератури. Виставка книг проходить у відділі абонементу.

01.04.2014

Тестовий доступ до ресурсів Web of Science

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» відкрито тестовий доступ до ресурсів Web of Science від Thompson Reuters.

31.03.2014

У Науковій бібліотеці презентували посібник «Новий журналіст»

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» презентували посібник «Новий журналіст». Презентація відбулась за участю президента Асоціації журналістів «Новомедіа» Руслана Кухарчука.

27.03.2014

Міжнародний день театру

У читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія» проходить виставка книг, присвячена Міжнародному дню театру. Це свято започатковане завдяки ініціативі Міжнародного інституту театру, і відзначається щорічно 27 березня.

25.03.2014

Презентація навчального посібника «Місцеві фінанси»

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію навчального посібника кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, обліку і аудиту Ольги Іванівни Дем’янчук під назвою «Місцеві фінанси». Презентація відбудеться у середу, 2 квітня, о 13.55 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».

18.03.2014

Науково-практична конференція «Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи»

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції «Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи», що відбудеться 11 квітня 2014 року у Національному університеті «Острозька академія».

09.03.2014

200-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

9-го березня 2014 року в Україні відзначили 200-річчя від Дня народження видатного українського поета, прозаїка, художника, громадського і політичного діяча, славного сина українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

21.02.2014

Виставка книг до Міжнародного дня рідної мови

Щорічно, 21 лютого світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови. Цей день заснований у 1999-му році на сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з питань освіти, науки і культури.

12.02.2014

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

У читальній залі Наукової бібліотеки проходить тематична виставка книг, приурочена до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається щорічно 15 лютого. Цього дня в Україні вшановують солдат та офіцерів, які з честю виконували свій військовий обов’язок у Афганістані, Югославії, Іраку та інших гарячих точках.

30.01.2014

У Науковій бібліотеці презентували нову монографію

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» презентували монографію доктора юридичних наук, професора Ковальчука В. Б. та кандидата юридичних наук, доцента Іщука С. І. під назвою «Правові засади взаємодії громадянського суспільства та державної влади в процесі демократичної легітимації».