library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

30.08.2017

Ознайомчі лекції в Науковій бібліотеці для студентів перших курсів

Шановні студенти Національного університету «Острозька академія»! Повідомляємо, про проведення ознайомчих лекцій в Науковій бібліотеці для студентів перших курсів

19.07.2017

14 липня — 70 років з дня народження В'ячеслава Брюховецького .

Запрошуємо відвідати виставку книг до 70-річчя від дня народження літературознавця у відділі читального залу Наукової бібліотеки.

17.07.2017

8 липня — 110 років з дня народження Олега Ольжича.

Запрошуємо відвідати виставку книг до 110-річчя від дня народження письменника у відділі абонементу Наукової бібліотеки.

21.06.2017

Фестиваль європейського кіно

У Науковій бібліотеці НаУОА вібудуться безкоштовні кінопокази. Проект реалізується за підтримки представництва Європейського Союзу, Української бібліотечної асоціації та компанії "Артхауз Трафік".

21.06.2017

Поповнення у комп’ютерному парку Наукової бібліотеки НаУОА

У межах співпраці над проектом “Технологічна нація” Наукова бібліотека Національного університету “Острозька академія” отримала від Українського фонду BrainBasket 15 системних блоків та моніторів.

02.06.2017

Наукова бібліотека НаУОА пропонує доступ до бібліографічної програми TAILORED BOOK INFORMATION SERVICE

Кожен охочий, пройшовши за посиланням www.tbis.onixdb.com та заповнивши визначені поля, отримуватиме на електронну адресу перелік книг-новинок світових видавництв, що вийдуть друком впродовж наступних 30 днів, із урахуванням індивідуальних потреб користувача.

25.05.2017

У Науковій бібліотеці обговорили актуальні питання сучасних інформаційно-комунікативних процесів

«Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи» — під такою назвою цьогоріч уже втретє у стінах Наукової бібліотеки НаУОА відбулася науково-практична конференція. Формат роботи заходу передбачав дистанційну та очну форму участі, відтак до конференції долучилися як фахівці Наукової бібліотеки та науковці Острозької академії, так і бібліотекарі з університетів Дніпра і Львова.

19.05.2017

ІІІ Науково-практична конференція «Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи»

У середу, 24 червня, у круглій читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія” відбудеться ІІІ Науково-практична конференція “Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи”.

10.05.2017

Дні Європи у Науковій бібліотеці НаУОА

Наукова бібліотека Національного університету “Острозька академія” долучилася до відзначення Днів Європи в Україні, разом із рядом українських бібліотек — членів Української бібліотечної асоціації, організувавши мобільну виставку книг “Дні Європи в Україні”.

29.04.2017

«Мрій! Читай! Мандруй!» разом із Науковою бібліотекою НаУОА

Наукова бібліотека Острозької академії долучилася до проекту Молодіжної секції Української Бібліотечної Асоціації «Display-кросинг» — заходу, що вже став традиційним та щорічно проходить в бібліотечних установах усієї України. З огляду на те, що 2017-тий ГенАсамблеєю ООН визнано Міжнародним роком сталого розвитку туризму, цьогоріч мобільні виставки мають назву «Мрій! Читай! Мандруй!».