library
Головна » Бібліотека » Новини

Новини

24.12.2012

Книжкова експозиція до Дня працівників архівних установ

Сьогодні в Україні відзначається День працівників архівних установ. Це свято було встановлене 30 жовтня 1998 р. згідно з Указом Президента України. Воно є проявом шани та поваги з боку держави до всіх, хто відкриває нам нові та забуті сторінки писемної історії українського народу.

17.12.2012

Виставка книг до 120-річчя від дня народження Миколи Куліша

18 грудня виповнюється 120 років від дня народження Миколи Григоровича Куліша (1892-1937) – одного з найяскравіших та найбільш оригінальних українських драматургів першої половини ХХ століття. Розквіт його творчої активності припав на 20-ті – початок 30-х років – період відродження, розвитку та трагедії України.

10.12.2012

Відкрито виставку книг до Міжнародного дня прав людини

Сьогодні міжнародне співтовариство відзначає День прав людини. Саме цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод всіх людей.

10.12.2012

Презентовано перший в Україні науково-практичний коментар до нового Кримінального процесуального кодексу

У Науковій бібліотеці Національного університету “Острозька академія” відбулась презентація першого в Україні науково-практичного коментаря до нового Кримінального процесуального кодексу. Презентація відбулась за участю одного з авторів – директора Інституту права імені І. Малиновського, доктора юридичних наук, професора Василя Олександровича Попелюшко.

10.12.2012

Відбулась презентація книги Лілії Король “Психологія формування національного характеру (психолінгвістичний аспект)”

У Науковій бібліотеці Національного університету “Острозька академія” відбулась презентація навчально-методичного посібника “Психологія формування національного характеру (психолінгвістичний аспект)” під грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

07.12.2012

Виставка книг до Дня місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування – професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах.

04.12.2012

Презентація першого в Україні науково-практичного коментаря до Кримінального процесуального кодексу

Запрошуємо студентів та викладачів на презентацію першого в Україні науково-практичного коментаря до Кримінального процесуального кодексу. Презентація відбудеться у четвер, 6 грудня, о 15.30 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія”.

04.12.2012

Книжкова експозиція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

1 грудня світова спільнота відзначала Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день було ініційовано у 1988 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я з метою привернути увагу суспільства до цієї проблеми. У цей день згадують тих, кого забрала хвороба, поширюють про неї інформацію та закликають до терпимості.

29.11.2012

Презентація книги Л. Д. Король “Психологія формування національного характеру (психолінгвістичний аспект)”

У середу, 5 грудня, о 15.30 у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету “Острозька академія” відбудеться презентація навчально-методичного посібника кандидата психологічних наук, доцента Л. Д. Король “Психологія формування національного характеру (психолінгвістичний аспект)”. Запрошуємо викладачів та студентів взяти участь у презентації цього видання.

28.11.2012

Презентовано книгу Галини Крайчинської “Склад і функціонування польської нумізматичної фразеології”

У Науковій бібліотеці Національного університету “Острозька академія” відбулась презентація монографії кандидата філологічних наук, доцента кафедри міжнародної мовної комунікації Галини Вацлавівни Крайчинської “Склад і функціонування польської нумізматичної фразеології”.