library
Головна » Бібліотека » Новини » Дарунок від Василишина Р.Д.

Дарунок від Василишина Р.Д.

18.11.2011

Наукова бібліотека НаУОА отримала в дарунок книги від Р.Д.Василишина – протектора НаУОА, академіка Острозького академічного братства, кандидата економічних наук, що становлять особливий інтерес для студентів та науковців університету як широке зібрання тематичної, ретроспективної, видової, жанрової палітри видань.

Колекція включає українські та зарубіжні монографії, спеціальні періодичні видання, матеріали наукових і науково-практичних конференцій, а також методичні документи, навчальні посібники, матеріали науково-дослідних розробок з питань історії, літератури, бібліографічні покажчики, словники, путівники, статистичні видання та енциклопедії, календарі, науково-популярні брошури, видання класиків української та зарубіжної літератури. Особливий інтерес науковців викликає зібрання видань, що відображають становлення та розвиток науки в Україні у ХХ столітті.

Подарована Р.Д.Василишиним література започаткувала в Науковій бібліотеці НаУОА зібрання книг „Колекція Романа Даниловича Василишина”