library
Головна » Бібліотека » Новини » 2023 » 21 серпня - Міжнародний день пам’яті і поминання жертв тероризму

21 серпня - Міжнародний день пам’яті і поминання жертв тероризму

21.08.2023

Терористична діяльність у сучасному світі – це неприпустимий злочин, за який повинна настати належна відповідальність – не важливо, терористами є група політичних чи релігійних радикалів, чи одна з найбільших країн світу.

Щодня Україна потерпає від країни-агресорки. Російські терористи завдають авіаційних і ракетних ударів по цивільних об'єктах, майже повністю зруйновані Бородянка на Київщині, Маріуполь, низка інших міст Донбасу, продовжують руйнувати й Миколаїв, Одесу та інші історичні міста. Жертвами ракетних ударів стали відвідувачі торгового центру в Кременчуці, діагностичного центру та інших закладів у Вінниці, мешканці житлових кварталів Харкова, Дніпра, Києва, Львова, Чернігова... І цей список можна продовжувати.

Світла пам’ять тим, хто загинув від рук терористичної діяльності. Ми маємо бути сильними, як ніколи та здобути Перемогу в ім’я кожної безневинної жертви.

 

У публікації використано матеріали https://uinp.gov.ua/istorychnyy-kalendar/serpen/21/mizhnarodnyy-den-pamyati-i-pomynannya-zhertv-teroryzmu