library
Головна » Бібліотека » Новини » Відкрито тестовий доступ до ресурсів CEЕOL (Central and Eastern European Online Library) – онлайн-бібліотеки Центральної та Східної Європи.

Відкрито тестовий доступ до ресурсів CEЕOL (Central and Eastern European Online Library) – онлайн-бібліотеки Центральної та Східної Європи.

03.03.2021

CEEOL є надійним джерелом коригування знань, яким довіряють науковці, видавці та бібліотекарі.

CEEOL надає науковцям, дослідникам та студентам доступ до широкого спектру академічного змісту в постійно зростаючому динамічному сховищі. Онлайн-бібліотека охоплює понад 2000 журналів та 690 000 статей, понад 4500 електронних книг та пропонує різні послуги передплатним установам та їх читачам, щоб максимально спростити доступ до його вмісту.


У пробному режимі репозитарій CEEOL надає доступ до більш як 696 000 проіндексованих повнотекстових статей на більше, ніж 30 мовах, що надаються понад 2373 журналами гуманітарних та соціальних наук у Центральній, Східній та Південно-Східній Європі.
 
·         Адреса доступу:                                            https://www.ceeol.com/
·         Початок тестового доступу:                       1 березня 2021 року
·         Закінчення тестового доступу:                  28 березня 2021 року
·         Доступ можливий:                                      з локальної мережі Національного університету «Острозька академія»
·         Доступ у роумінгу: -                                   потребує створення облікового запису CEOL в мережі НаУОА і логіну в системі.
·         Пряме посилання на реєстрацію облікового запису: https://www.ceeol.com/personal-user-account/register
·         Тематика журналів:                                    https://www.ceeol.com/browse/browse-by-subjects
·         Обліковий запис також надає доступ до відкритих ресурсів і після закінчення тестового періоду.