library
Головна » Бібліотека » Новини » Springer Nature надав вільний доступ до основних підручників для викладачів, студентів та науковців, які знаходяться на самоізоляції

Springer Nature надав вільний доступ до основних підручників для викладачів, студентів та науковців, які знаходяться на самоізоляції

06.04.2020

Springer Nature надав вільний доступ до тисячі науково-дослідних статей про коронавірус та надає установи та підтримку бібліотекарям, які прагнуть забезпечити віддалений доступ для своїх співробітників та студентів. Ця нова ініціатива спрямована на подальше сприяння навчанню та викладанню, надаючи студентам, науковцям та працівникам університету доступ до основних підручників Springer Nature.

Нільс Пітер Томас, директор Springer Nature Books, зазначив: "Коли глобальний вплив кризи посилюється, віддалений доступ до освітніх ресурсів стає більш важливим. Ми хочемо підтримати викладачів та студентів у цей складний період та сподіваємось, що ця ініціатива, яка зробить понад 500 ключових підручників доступними безкоштовно в Інтернеті, зможе певним чином допомогти».

Ця програма є доповненням до ініціатив Macmillan International Higher Education, відділу освіти Springer Nature, які намагаються підтримати науковців та студентів у їх роботі та навчанні в ці складні часи. Вчені можуть запитувати зразки електронних книг і можуть отримати відкритий доступ до систем управління курсами для книг, якими вони користуються. MIHE також співпрацює з регіональними постачальниками, такими як VitalSource, Kortext та RedShelf, щоб гарантувати, що на конкретних ринках, вони матимуть доступ до електронних книг. Це допоможе студентам продовжувати навчатися у дистанційному режимі. Більше інформації про ці заходи можна знайти тут.

Посилання на оригінальну статтю тут.