library
Головна » Бібліотека » Новини » Надано безкоштовний доступ до підручника "Медіація у професійній діяльності юриста"

Надано безкоштовний доступ до підручника "Медіація у професійній діяльності юриста"

02.12.2019

УАМ постійно співпрацює з судами, Національною асоціацією адвокатів України та радами адвокатів областей, Національною школою суддів України, Координаційним центром з надання БПД, вищими навчальними закладами, громадськими об’єднаннями тощо.
За ініціативою УАМ відкрито та на волонтерських засадах підтримується робота кабінетів медіації в будівлях судів у м. Одесі, забезпечується доступ громадян до медіації через систему БВПД та доступ соціальної послуги медіації. Українська академія медіації є ініціатором та організатором проведення науково-практичних семінарів, конференцій, форумів, круглих столів, а також заходів з підвищення кваліфікації з питань медіації для правників. Протягом п’яти років представниками УАМ було організовано та проведено близько 200 різноманітних просвітницьких заходів в усіх областях України для правників, медіаторів, студентів, школярів, громадян, представників державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій. Найбільш масштабним заходом УАМ є форум «Медіація і право», який щорічно збирає понад 150 учасників.

Підручник створено колективом авторів – правниками (судді, адвокати, нотаріус тощо) з різних регіонів України, які є одночасно фахівцями з питань медіації. Підручних отримав схвальні рецензії двох докторів юридичних наук, які спеціалізуються на медіації. Даний підручник ознайомить читача з теорією та практикою одного із найпоширеніших у світі альтернативних способів вирішення конфліктів (спорів) – медіацією. Підручник є корисним для медіаторів, представників установ та організацій, які планують використовувати медіацію у своїй діяльності, здобувачам вищої освіти, а також всім, хто бажає ознайомитися з медіацією.

Отримати доступ до підручника можна за посиланням.