library
Головна » Бібліотека » Новини » Статтю про Наукову бібліотеку Національного університету “Острозька академія” виставлено на сайті «Української бібліотечної енциклопедії» (УБЕ)

Статтю про Наукову бібліотеку Національного університету “Острозька академія” виставлено на сайті «Української бібліотечної енциклопедії» (УБЕ)

20.06.2018

Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого (НБУ ім. Ярослава Мудрого) працює над реалізацією наукового проекту під назвою «Українська бібліотечна енциклопедія» (УБЕ). Це перша спроба в історії вітчизняної бібліотечної галузі заявити про себе у формі систематизованого зводу концептуально організованих і апробованих відомостей. За цільовим та читацьким призначенням - це науково-популярна енциклопедія, адресована науковцям, аспірантам, студентам, фахівцям бібліотечної та суміжних гуманітарних сфер, а також широкому колу читачів.

 Метою цього проекту є створення ґрунтовної бібліотечної енциклопедії, покликаної засвідчити здобутки української бібліотечної справи і стати надійним помічником та інформатором бібліотекарів і всіх, хто цікавиться бібліотечною справою.