library
Головна » Бібліотека » Новини » Презентація ІТ-проекту Technology Nation

Презентація ІТ-проекту Technology Nation

15.02.2017

Презентація ІТ-проекту Technology Nation

 Наукова бібліотека запрошує студентів НаУОА та усіх, кого цікавить програмування, на презентацію освітнього ІТ-проекту Technology Nation. 

Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування. Курс можуть пройти усі охочі, навіть не маючи спеціальних технічних навичок. Отримані знання, вміння та досвід стануть хорошою основою для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Формат занять: blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія».

Навчальна програма побудована на основі онлайн-курсу Гарвардського університету. Тривалість курсу – три місяці. Ключовий критерій відбору – володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача. Уже зараз можна зареєструватися для участі у проекті, заповнивши анкету тут, та виконавши пробне завдання.  

Більше інформації можна буде дізнатися на презентації проекту – 23 лютого о 15:30 у круглій читальній залі Наукової бібліотеки. Головний спікер – Володимир Люлька (СЕО BrainBasket Foundation).

 

За додатковою інформацією можна звертатися за адресою yuriy.kotsyuk@oa.edu.ua (Юрій Коцюк) та за телефоном +38 067 967 9929 (Ігор Шминдрук)