library
Головна » Бібліотека » Новини » Запрошуємо долучитися до акції БФ «Бібліотечна країна»

Запрошуємо долучитися до акції БФ «Бібліотечна країна»

19.01.2017

Наукова бібліотека НаУОА в рамках акції, що проводить благодійний фонд «Бібліотечна країна»  офіційний партнер УБА – запрошує долучитися до акції «Подаруй книги рідній бібліотеці».

Мета – надати зручний інструмент приватним благодійникам та бізнесу для оновлення фондів бібліотек новими сучасними книгами українських видавництв. Кожен охочий може придбати пакет книжок від українських видавництв на певну суму та оплатити його на сайті акції. Обрана добірка буде відправлена в зазначену замовником бібліотеку.

Серед партнерів акції – видавництва: «Фоліо», «Наш формат», «Брайт Стар Паблішинг», «Самміт-книга», «Видавництво Анетти Антоненко», «Основи», «Клуб Сімейного Дозвілля», «Ранок», «Час майстрів» та ін., котрі надають суттєві знижки на книжкові пакети, а також компанія «Нова пошта», що безкоштовно доставляє книги в бібліотеки.

Повний перелік книг та видавництв, а також деталі проведення акції можна знайти на сайті www.livelibrary.com.ua або за тел. 067 510 11 82, контактна особа – Люсьєна Шум.