library
Головна » Бібліотека » Новини » Вісник Національного банку України

Вісник Національного банку України

01.01.1970

У журналі "Вісник Національного банку України"  публікуються теоретичні та емпіричні дослідження у галузі економіки, фінансів та банківської справи. Публікація займається створення платформи для комунікацій центрального банку з академічною спільнотою, підвищенням якості досліджень та прийняттям на їх основі ефективних рішень у сфері монетарної політики, фінансових ринків, мікро- і макропруденційного інституційного регулювання.

 Авторами та рецензентами видання є відомі дослідники, економісти зі світовим ім’ям, експерти центральних банків, Світового банку, МВФ, інших міжнародних фінансових інституцій, вітчизняних та іноземних вищих навчальних закладів, зокрема, Юрій Городніченко (Каліфорнійський університет, Берклі та Національне бюро економічних досліджень NBER), Олівер Куабіон (Техаський університет, Остін і Національне бюро економічних досліджень NBER), Владислав Рашкован (SD Capital), Девід Вавра (OG Research, Ltd.), Роберт Кірхнер (Німецька консультативна група), та інші.

Періодичне видання підтримує політику вільного доступу. Всі випуски цього журналу доступні безоплатно та ознайомитися з ними можна на сторінках офіційного інтернет-представництва Національного банку України.

Запрошуємо користувачів бібліотеки приєднатися до читацької аудиторії  журналу.