library
Головна » Бібліотека » Новини » International Open Access Week

International Open Access Week

01.01.1970

Шановні викладачі

У межах Міжнародного тижня відкритого доступу (International Open Access Week), який цього року проходить під гаслом "Відкритий для того щоб..." Науковою бібліотекою Національного університету "Острозька академія" організовується серія практичних занять, орієнтованих на здобуття знань, умінь та навичок роботи з системами, які допоможть, використовуючи філософію відкритого доступу, покращити доступ до наукових досліджень та їх результатів, знайти колег, що мають спільні наукові інтереси з Вами, зробити наукові дослідження та оцінювання знань студентів більш прозорими.

Практичне заняття №1

Депонування наукових доробків викладачів на eprints.oa.edu.ua.
На практичному занятті наші працівники допоможуть Вам зареєструватися у системі, а також правильно депонувати свої наукові публікації. Дуже просимо із собою взяти інформацію про свої публікації у паперовому чи електронному вигляді.

Відповідальні особи: Цеп'юк Галина Петрівна, Денисенко Наталія Володимирівна

 

Практичне заняття №2 

Самодекларування/рейтингування викладачів qa.oa.oa
На практичному занятті можна познайомитися із особливостями роботи системи Оцінки якості qa.oa.edu.ua, з'ясувати проблемні питання, ввести виконані види робіт, навчитися уникати типових помилок.

Відповідальна особа: Клебан Юрій Вікторович

Практична заняння №3

Використання електронного журналу курсу в ІС Moodle
На практичному занятті будуть розглянуті основін прийоми роботи із журналом. Розглянуто можливості оцінювання завдань та оцінювання безпосередньо у журналі; здійснення експорту та імпорту оцінок журналу; Створення журналу на основі завдань, тестів, записів журналу; зійснення оціюнвання у журналі по окремому студенту, окремій діяльності, журналу в цілому тощо.
Журнал дозволяє викладачам лишати коментарі до кожної оцінки, а студентам контролювати процес свого опитування. Студенту доступні до перегляду лише власні оцінки.

Відповідальна особа: Коцюк Юрій Анатолійович

Заняття будуть проходити 23 жовтня (орієнтовне місце проведення Наукова бібліотека, зала електронної інформаці), 24, 26 жовтня (орієнтовне місце проведення 23 КЛ) о 15:30.

 

Дозволено реєструватися на усі три заняття.

Посилання: http://moodle.oa.edu.ua/mod/choice/view.php?id=14315