library
Головна » Бібліотека » Новини » У Науковій бібліотеці презентували Міжнародний конкурс репортерської фотографії

У Науковій бібліотеці презентували Міжнародний конкурс репортерської фотографії

23.02.2015

18 лютого у читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету «Острозька академія» відбулась презентація I Міжнародного конкурсу репортерського фото «Life PressFoto».

Life PressFoto – це спільний проект відомого рівненського фотохудожника Олександра Харвата та Національного університету «Острозька академія», метою якого є покращення стандартів фотожурналістики в Україні та популяризація документальної фотографії в сучасному світі.

Змагання в рамках конкурсу «Life PressFoto» буде проводитись у шести номінаціях: «Гарячі новини» (Spot news, general news), «Люди в новинах, портрет» (People in the news, Portrait), «Повсякденне життя» (Daily Life), «Спорт» (Sport), «Мистецтво, розваги» (Arts, Entertainment), «Природа, навколишнє середовище» (Nature, Environment). Конкурс не має вікових та інших обмежень, участь у ньому можуть брати фоторепортери з усього світу, але оцінюватись роботи конкурсантів будуть за критеріями якісної репортерської фотографії компетентним журі. Саме тому дуже важливо зберігати достовірність та правдивість фотографій.

Конкурсні роботи мають бути сфотографовані не раніше 1 січня 2013 року, а подача заявок та реєстрація буде здійснюватись до 30 квітня 2015 року. Фотовиставка та церемонія нагородження переможців відбудеться у мистецькій галереї Національного університету «Острозька академія».