library
Головна » Бібліотека » Новини » У Науковій бібліотеці презентували посібник «Новий журналіст»

У Науковій бібліотеці презентували посібник «Новий журналіст»

31.03.2014

У Науковій бібліотеці Національного університету «Острозька академія» презентували посібник «Новий журналіст». Презентація відбулась за участю президента Асоціації журналістів «Новомедіа» Руслана Кухарчука.

За його словами цей посібник є тим, чого так не вистачало останнім часом – введенням в основи журналістики. Він наголосив, що більшість книг на цю тему написані англійською мовою, або ще за часів СССР, а в цьому виданні, автори зібрали інформацію, яку раніше доводилось шукати в різних джерелах.

Книга також містить інтерв’ю з відомими журналістами, серед яких Андрій Макаренко (Новий канал, 5 канал, ТВі), Тетяна Цимбал (ведуча Першого Національного) та Анастасія Даугуле (ведуча програми «Подробности» на «Інтері»).

Посібник «Новий журналіст» – відмінний вибір як для тих, хто тільки ступає на стежку нової професії, так і для тих, хто вже давно працює на інформаційних полях. Книга буде корисною також для співробітників прес-служб комерційних, громадських, релігійних та державних організацій. Видання буде цікавим і для тих, хто займається блогінгом, громадянською журналістикою, копірайтингом і професійним оволодінням соціальних мереж.

Презентоване видання адресоване студентам та викладачам, а також стане чудовим помічником усім, хто прагне працювати в ЗМІ.