library
Головна » Бібліотека » Новини » Благодійна акція «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині радість!»

Благодійна акція «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині радість!»

25.09.2013

Шановні студенти та викладачі!

Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» пропонує Вам долучитись до благодійної акції «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині радість!», яка триватиме до 13 грудня 2013 року. Мета проекту – зібрати цікаві та корисні книги, які напередодні Дня Святого Миколая ми передамо вихованцям школи-інтернату м. Острога.

У кожного з нас у дитинстві була книжка, яка вразила до глибини душі, вплинула на вибір професії чи формування особистості. Якщо у Вашому житті така книга була – Ви щаслива людина, бо для багатьох дітей доступ до якісної та цікавої літератури досі лишається закритим.

Наукова бібліотека пропонує Вам зробити невеличкий внесок добра у чиєсь дитинство. Наступні кілька місяців ми збиратимемо книжки, якими Ви б хотіли поділитись з іншими. Не важливо, чи Ви дістанете її з власної шафи, чи придбаєте, головне, щоб ця книга подарувала радість тому, хто її прочитає. Тематика літератури – найрізноманітніша, особливо вдячні ми будемо за дитячу та підліткову літературу, а також загальноосвітні книжки. Також ми пропонуємо Вам підписати книгу, яку даруєте, із побажаннями добра її новому маленькому власнику.

Книжки Ви можете приносити до читальної зали бібліотеки. Отримати додаткову інформацію щодо проекту можна за електронною адресою library@oa.edu.ua.