library
Головна » Бібліотека » Новини » Відкрито виставку книг, приурочену до ювілею Жуковського Василя Миколайовича

Відкрито виставку книг, приурочену до ювілею Жуковського Василя Миколайовича

19.11.2012

Сьогодні відзначає своє 60-річчя декан гуманітарного факультету, професор, доктор педагогічних наук Жуковський Василь Миколайович.

Василь Миколайович Жуковський є автором праць з методики викладання іноземних мов, історії педагогіки України та США, проблем духовно-морального і морально-етичного виховання молоді. Зокрема ним були опубліковані монографія “Морально-етичне виховання в історії амерканської школи”, навчальні посібники “Морально-етичне виховання в історії американської школи”, “Методи навчання іноземних мов” (у співавторстві), “Контроль у навчанні іноземних мов”, “Системи освіти англомовних країн” (у співавторстві). Під його керівництвом розроблено перший в Україні навчально-методичний комплекс з основ християнської етики.

До ювілею Жуковського Василя Миколайовича, у відділі абонементу Наукової бібліотеки Острозької академії відкрито виставку праць ювіляра, на якій представлені навчально-методичні посібники, матеріали науково-практичних конференцій, збірники наукових праць та посібники з основ християнської етики для вчителів загальноосвітніх шкіл.