library
Головна » Бібліотека » Новини » Колектив Наукової бібліотеки Острозької академії вітає колег з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек

Колектив Наукової бібліотеки Острозької академії вітає колег з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек

01.10.2012

Шановні бібліотекарі! Вітаємо Вас з Всеукраїнським днем бібліотек. В цей день наше суспільство вшановує працівників бібліотечної справи, людей, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.

Бібліотека завжди була збирачем та хранителем духовнї спадщини поколінь, а бібліотекарі – справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань.

Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.

Саме тому професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від неї залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а одже і її успішний розвиток.

Від щирого серця вітаємо бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і бажаємо успіхів у цій благородній просвітницькій справі. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя Вам і вашим родинам!